perjantai 2. toukokuuta 2014

ARKIKUVA 5



Muutama maitopurkki oli taas tyhjentynyt, joten koulin vähän taimia saatuani pojat nukkumaan. Pyöreitä ruukkuja minulta löytyy paljon montaa kokoa, mutta maitopurkkeja mahtuu paljon pieneen tilaan (9 kpl / dyno), joten käytän vain niitä tomaateille. Paljon myös muille kasveille. Nyt vaan täytyy aina odottaa, että purkkeja tyhjenee koulinta/kylvöastioiksi, en tajunnut alkaa jemmata niitä riittävän ajoissa. Muutenkin lähes kaikki koulinta-astiani ovat neliskanttisia, että saisin kaikki jotenkin sopimaan.
Isompaan astiaan pääsivät tomaatit Tiny Tim, Zlatovska sekä Tumbling Tom Red. Tomaateilta vapautuneisiin pieniin purkkeihin koulin riippalobeliaa (saa nähdä saanko ne kesän aikana kukkimaan kun kylvin niin myöhään). Lisäksi koulin muutaman leijonankidan (niitä olen koulinut reilusti jo aikaisemmin, ja vielä on kylvöastia taimia pullollaan) ja pari myöhäisherännäistä zinniaa. Toinen oli itänyt riippalobeliapurkissa, johon olin käyttänyt vanhoja kylvömultia, ja toinen tyhjässä kykylvöpurkissa, en tiedä miten oli sinne joutunut.
Kylvin myös pari spagettikurpitsaa. Viime vuonna luin koko kasvista ensimmäistä kertaa, ja tänä vuonna päätin kokeilla kun satuin saamaan muutaman siemenen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti