lauantai 2. marraskuuta 2013

PUOLIPALLOKAKKUJA

Laitanpa erityisesti Tainaa ajatellen tähän pikaisesti vinkiksi kuvat parista aikaisemmin tekemästäni kulhoon puolipalloksi toteutetusta kakusta. Molempien ohjeet olen ottanut Mestari Aleniuksen kakkuklassikot -kirjasta. Kaktuskakku oli toinen viime vuotisista isämpäiväkakuista (piti tehdä kaksi, kun kaktuskakun kermahyytelöön tuli Pisang Ambonia, enkä uskaltanut antaa sitä lapsille) ja myyränpesäkakku esikoisen 3v kakku, jonka jo hyvissä ajoin ennen synttäreitä oli itse laittanut tilaukseen. Myyräkakku on tehty ennen kun aloin enemmän paneutua kakkujen koristeluun, eikä minulla vielä ollut mitään koristeluvälineitä, joten nyt kakusta tulisi varmaan siistimpi. Mutta hyvin kelpasi tuollaisenakin :) Kaktuskakku taas taisi olla toinen koskaan marsipaanilla päälystämäni kakku, ihan "koristelu-urani" alkupuolelta.




Niin, ja se aikaisemmin esittelemäni angry birds -kakku ei myöskään ole mikään mahdottoman vaikea toteuttaa. Ja niistähän lapset tykkää!

1 kommentti:

  1. Kivoja vinkkejä, pitäisi kokeilla ja aloittaa vaikka arjen piristyskakusta niin ei tulisi stressiä etukäteen. Kun on intoa ja mielenkiintoa toisenlaisiin asioihin niin kynnys tehdä näitä ihanuuksia pysyy aikasta korkealla.

    VastaaPoista