lauantai 8. maaliskuuta 2014

UUTISIA

Josko jo uskaltaisin myös täällä blogissa julkaista uutisen, josta pitkälti johtuu se, että blogin päivittäminen on nyt talven aikana jäänyt aika vähille. No, näin tämän uutisen kerroin töissä:


Peitin kakusta oman ja mieheni nimen, koska en niitä halua blogissa julkaista.

Raskausaika, etenkään alkuraskaus, ei tosiaan ole ollut helppoa ja hyvävointista aikaa, joten energiaa ei ole kauheasti riittänyt mihinkään ylimääräiseen. Siitä siis hiljaiseloni. Vauva onneksi tuntuisi voivan hyvin, vaikkakin sitten äidin kustannuksella. Ja kovasti on eläväinen kaveri.
Mutta tämä tästä raskaudesta. Blogini ei ole, eikä siitä tule, raskausblogi. Vaikka tarkoitus on kyllä kevään aikana väkertää jotain pientä tulevalle vauvalle, joten sen yhteydessä tulen varmasti asiaa sivuamaan.

Tuosta kakusta julkaisen myös ohjeen myöhemmin, mikäli sen onnistun löytämään. Ohjeethan kannattaa aina kirjoittaa pienille, helposti hukkuville paperilappusille, kuten minulla on tapana ;)


P.S. Kevään kylvötkin on jo aloitettu. Hankeen, jota tosiaan onnistuin pihaltamme haalimaan kasan, hautasin tänään elämäni ensimmäistä kertaa 26 lajia perennoja. Toivottavasti edes joku niistä itäisi. Tomaatteja on kylvetty 40 (!) lajiketta (puolustaudun sillä, että lähes kaikkea olen laittanut vain yhden siemenen, ja suurin osa joutuukin sitten ulos kasvamaan), useimmat niistä sirkkalehdillä, 6 taitaa olla vielä itämättä, ja chiliä ja paprikaa yhteensä 16 lajiketta, 3 itämättä. Lisäksi muutamaa kesäkukkaa on myös päässyt multiin, ainoastaan keijunmekoista on muutama uskaltautunut näyttäytymään. Lisävaloja minulla ei ole, joten aurinkoa odotellessa, ettei taimista tule liian honteloita. Viime vuonna sain loistavia taimia, mutta silloin aloitin kylvöt paria viikkoa myöhemmin, ja kevätkin oli aurinkoinen. Kuvia sitten, kun taimet vähän kasvavat :)

2 kommenttia:

  1. Onnea, onnea vauvauutisia on ihana kuulla. Toivottavasti loppuraskaus etenee paremmissa voinneissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei taida ainakaan jäädä suurta haikeutta ja ikävää raskausaikoja kohtaan ;)

      Poista